Bent u op zoek naar een warmtepomp. Dan bent u bij CV Pel installatiebedrijf aan het goede adres. Als jaren plaatsen en onderhouden wij verschillende type warmtepompen. Wij leveren daarnaast nieuwe warmte pompen van het merk Vaillant. Deze zijn er in Hybride vorm (combinatie met een CV-ketel) als in all electric zodat uw volledig van het gas af kan.


Vaillant Warmtepomp

Vooruitziendheid is cruciaal voor succes op lange termijn, vooral als het gaat om energie. Ontdek een toekomstbestendige oplossing die zowel krachtig als milieuvriendelijk is. De nieuwe aroTHERM plus heeft een bijzonder hoge aanvoertemperatuur tot 75°C* omdat hij gebruik maakt van een natuurlijk koudemiddel. Zo kan de lucht-water warmtepomp ook met bestaande radiatoren worden gebruikt. Bovendien is het gebruikte koudemiddel bijzonder milieuvriendelijk. Met zijn hoge rendement voldoet de aroTHERM plus ook aan de toekomstige eisen voor nieuwe gebouwen en komt hij in aanmerking voor subsidie. U en uw klanten zijn dus goed voorbereid op de toekomst.


Vaillant aroTHERM PLUS

De Vaillant aroTHERM plus lucht-water warmtepomp is gemaakt voor de toekomst. De compacte buitenunit heeft een vloeroppervlak van ongeveer een halve vierkante meter en is daarmee een van de kleinste lucht-water warmtepompen. Zowel in een eensgezinswoning als in een appartement is de aroTHERM plus de perfecte keuze voor een ruimtebesparende en toch rendabele warmtepompoplossing.

Klaar voor de toekomst
De aroTHERM plus is niet alleen de perfecte oplossing voor nieuwe gebouwen, want hij zorgt voor een uitstekende warmwatervoorziening. Hij kan ook worden gebruikt in bestaande gebouwen als alternatief voor een gasaansluiting omdat de warmtepomp ook kan worden gecombineerd met radiatoren vanwege de hoge aanvoertemperatuur tot wel 75 °C.

Voelbaar efficiënt
Met een COP (= efficiëntie van een warmtepomp) van maximaal 5,4 is de aroTHERM plus (A7/W35) uiterst energiezuinig (een energie-efficiëntieklasse A+++) en daarmee precies het juiste antwoord op uw belangrijkste energievraagstukken. Het systeem maakt een energiebesparing van meer dan 10.

Duurzaam en milieubewust
De aroTHERM plus combineert koeling, verwarming en warm tapwater in één oplossing. Het is bovendien uitgerust met de nieuwste warmtepomptechnologie. Het gebruikte natuurlijke koudemiddel maakt bovengemiddelde prestaties mogelijk; tegelijkertijd heeft het een bijzonder laag aardopwarmingsvermogen (GWP), wat de aroTHERM plus warmtepomp uiterst klimaatvriendelijk maakt. Het systeem kan worden aangesloten op zonnepanelen en helpt u zo uw ecologische voetafdruk nog verder te verminderen.

Extra comfort?
In combinatie met de uniTOWER plus biedt de aroTHERM plus hoog warm tapwater comfort. Dit geldt zowel voor lange douchebeurten als stortdouches. De uniTOWER plus plug & play boiler heeft slechts de grootte van een koel-vriescombinatie en past eenvoudig in bijvoorbeeld een bijkeuken.

 • zeer zuinig: energieklasse verwarming A++ t/m A+++
 • geschikt voor renovatie, waardoor een overstap naar duurzame energie eenvoudig mogelijk is
 • bespaar tot 10% energie ten opzichte van andere lucht-water warmtepompen
 • zeer stille werking - kan zelfs in dichtbebouwde rijtjeshuizen worden gebruikt
 • milieuvriendelijk en betrouwbaar koudemiddel R290

Vaillant aroTHERM AS

De Vaillant aroTHERM split luchtwater-warmtepomp bespaart tot 75% op de energiekosten. Het warmtepompsysteem zet de gratis beschikbare energie uit de buitenlucht zeer efficiënt om in warmte in de winter of koeling in de zomer. Een aroTHERM split systeem is niet alleen uiterst zuinig en efficiënt, maar dankzij het Sound Safe System ook ongelooflijk stil. De binnenunit is vergelijkbaar met een moderne koelkast.

Eenvoudige installatie
Dankzij de nieuwe technologie kunnen de buiten- en binnenunit tot 15 meter van elkaar verwijderd worden. Op deze manier is het eenvoudig om de perfecte standplaats voor de warmtepomp te vinden. Bovendien zorgt de eenvoudige installatie er voor dat de aroTHERM split gemakkelijk op één dag geïnstalleerd kan worden.

Kies een passend vermogen
De aroTHERM split is leverbaar in vermogens van 3 tot 12 kW. Daardoor is er altijd wel een vermogen dat perfect bij jouw situatie past. Wanneer je de warmtepomp met een uniTOWER hydraulische binnenunit en een thermostaat combineert, beschik je over een bijzonder efficiënt verwarmingssysteem.

Kenmerken

 • De stille lucht-water warmtepomp
 • A++ t/m A+++ energielabel door moderne compressor met invertertechniek
 • Hoge betrouwbaarheid door optimale afstemming van alle systeemcomponenten.
 • Snel en gemakkelijk te installeren door plug&play aansluitingen
 • Beheer op afstand mogelijk met de sensoNET gateway

 


Nefit Warmtepomp

De nieuwste generatie verwarmingstoestellen van Nefit Bosch biedt jou een ruime keuze aan verantwoorde en toekomstbestendige opties. Van hybride tot volledig gasloos. Al onze oplossingen zijn ontworpen voor efficiëntie en duurzaam comfort.

 


Bosch Compress 2000 AWF

De Compress 2000 AWF full monoblock warmtepomp heeft alleen een buitenunit. Dat spaart ruimte, tijd en kosten. Deze monoblock warmtepomp is een flexibele en kostenefficiënte oplossing voor duurzame verwarming, koeling en warm water. Dankzij zijn brede vermogensrange van 4 tot 30 kW is de Compress 2000 AWF geschikt voor zowel nieuwe als bestaande woningen, maar ook voor bijvoorbeeld kleine appartementencomplexen.

Duurzaam verwarmen en koelen
De Compress 2000 AWF warmtepomp kan zowel worden toegepast voor volledig gasloze verwarming (all-electric), als voor hybride verwarming. De hybride variant is bovendien All-electric Ready: wil je later alsnog overstappen op volledig gasloos, dan kan dan dat snel en eenvoudig met een elektrisch element (accessoire).

Geen binnenunit, gemakkelijk in te passen
De Bosch Compress 2000 AWF full monoblock warmtepomp heeft alleen een buitenunit. Dat scheelt tijd en kosten bij installatie. Bovendien is er weinig ruimte nodig; minder dan 2 m² voor de hele installatie. Daardoor is het ook mogelijk om de warmtepomp op het balkon, aan de muur of op de grond te installeren.

Kenmerken

 • Full monoblock warmtepomp zonder binnenunit
 • Stille werking
 • Eenvoudig te plaatsen
 • Efficiënte, duurzame verwarming, koeling en warm water
 • Verschillende vermogens 4-16kW en 12-30kW (3-fase)
 • 3 chassisformaten: klein, middelgroot en groot chassis (twee ventilatoren)
 • Intuïtieve bediening: via gebruiksvriendelijk touchscreen
 • Hoge subsidie (ISDE)

Bosch CS5800i AW

De Compress 5800i AW is een compleet nieuwe range monoblok warmtepompen van Nefit Bosch. Deze gasloze warmtepomp is verkrijgbaar in verschillende vermogens, waardoor er voor elke woning een oplossing is. Bovendien is de Compress 5800i al voorbereid voor een toekomst met een duurzaam en toekomstbestendig verwarmingssysteem.

Natuurlijk koudemiddel R290
De warmtepomp maakt gebruik van het natuurlijke koudemiddel R290, oftewel propaan. De toepassing van propaan -waarvan het circuit van de warmtepomp minder dan een kilogram propaan bevat- kent een aardopwarmingsvermogen (Global Warming Potential) van slechts 6. Dat is vele malen lager dan dat van de tot nu toe gangbare koudemiddelen. Bovendien heeft R290 nog een groot voordeel: het maakt hoge aanvoertemperaturen mogelijk. Voor de Compress 5800i AW is de maximale aanvoertemperatuur 75° C, waardoor de warmtepomp zowel geschikt is voor nieuwbouw, als bestaande verwarmingssystemen met conventionele radiatoren.

Stille warmtepomp
De Compress 5800i AW wordt ook meteen de stilste warmtepomp van Nefit Bosch. Op een afstand van drie meter bedraagt het geluidsdrukniveau van de 5 kW-variant slechts 28,5 dB(A), zo goed als onhoorbaar. Daarmee is de nieuwe lijn nog stiller dan de tot nu toe stilste warmtepomp van Nefit Bosch, de Compress 7400i.

Kenmerken

 • Voor elke woning: 4, 5, 7 kW (9 en 12 kW leverbaar in februari 2024)
 • Milieuvriendelijk en toekomstbestendig door 100% natuurlijk koudemiddel R290 (propaan)
 • 'Plug & Play': snelle en eenvoudige installatie
 • Grote plaatsingsflexibiliteit dankzij ongekend laag geluidsniveau
 • Ook geschikt voor gewone radiatoren dankzij hoge aanvoertemperatuur tot 75℃*
 • Energielabel A+++: efficiënt en comfortabel verwarmen, warm water én koelen
 • Hoge subsidie (ISDE)

Nefit Compress 7400i

De Nefit Bosch Compress Hybrid 7400i is zeer geschikt voor geluidskritische toepassingen. Met slechts 33 dB op 3 meter afstand is deze buitenunit in de stilste stand letterlijk fluisterstil. Perfect als de buitenunit in de buurt van de perceelgrens of een terras of balkon wordt geplaatst.

Fraaie hoogwaardige technologie
Deze fraai vormgegeven buitenunit is voorzien van een speciale diffuser, waarmee het geluidsniveau een stuk lager ligt dan dat van vergelijkbare buitenunits. Bovendien is hij niet alleen stil, maar qua stroomverbruik ook nog eens extra efficiënt.

 • Fluisterstille buitenunit
 • Extra laag elektriciteitsverbruik
 • Voor Nefit EnviLine en Bosch Compress warmtepompen
 • 5 Jaar garantie mogelijk

Atlantic Warmtepomp

Met een Atlantic lucht/water warmtepomp baadt u in comfort. Onze lucht/water warmtepompen behoren tot de energiezuinigste in de markt en zijn kampioen op het vlak van COP-rendement bij vriestemperaturen. De Atlantic lucht/water warmtepompen leveren zeer energiezuinig warm water tot 55°C voor vloerverwarming, laagtemperatuur-convectoren en radiatoren.

 

 


Aurea Hybride add-on

Verduurzaam eenvoudig de bestaande cv-installatie met de compacte Aurea Hybride add-on. Een slimme en flexibele oplossing om gas te besparen in situaties waar een volledige overstap naar all-electric niet mogelijk, of nog niet gewenst is.

De ideale oplossing voor het verduurzamen van bestaande woningen
In bestaande situaties is het niet altijd mogelijk of gewenst om over te stappen op een all-electric warmtepomp. De Aurea Hybride add-on is dan een goede tussenoplossing om gas te besparen en te verduurzamen. Door een Aurea 5 R32 warmtepomp met de intelligente Hybride add-on controlbox en een slimme Anna thermostaat toe te voegen aan het reeds aanwezige cv-installatie, behoudt u uw comfort, genereert u een drastische verlaging van CO2-uitstoot en bespaart u aanzienlijk op energiekosten.

De meest compacte oplossing
De Aurea Hybride add-on heeft geen binnenunit, dit betekent dat de cv-ketel niet verhangen hoeft te worden en de ruimte in de woning behouden blijft. De Aurea Hybride add-on kan geïnstalleerd worden zonder dat er f-gas of koeltechnische handelingen nodig zijn. De circulatiepomp, veiligheidsklep en automatische ontluchtingsklep zitten in het buitendeel. Alle noodzakelijk hydraulische componenten worden standaard meegeleverd, net als een slimme thermostaat.

Hoe werkt het systeem?
De Aurea Hybride add-on kan worden gekoppeld aan alle modulerende en aan/uit gestuurde cv-ketels. Het systeem bestaat uit drie hoofdcomponenten: de Aurea 5 R32 warmtepomp, de Hybride add-on controlbox en de Anna thermostaat. In deze hybride opstelling worden de cv-ketel en de warmtepomp efficiënt ingezet op de aspecten waar ze beide sterk in zijn. De cv-ketel brengt de woning in de vroege morgen op temperatuur (korte hoge energievraag) waarna de warmtepomp het over neemt om de woning gedurende de dag op temperatuur de houden (constante lage energievraag).

Bij buitentemperaturen boven 4°C zal de warmtepomp voor comfortabele warmte in uw woning zorgen. Uw CO2-uitstoot en gasverbruik worden sterk gereduceerd. Bij temperaturen onder 4°C of warmtevraag boven de 55°C neemt de gasketel het over, waardoor het comfort wordt gewaarborgd. Ook zorgt de cv-ketel voor het warm tapwater zodat u zorgeloos kunt baden en douchen. Middels de slimme Anna thermostaat kunt u uw hybride systeem perfect afstemmen op uw comfortwensen.

VOORDELEN CONSUMENT

 • Gegarandeerd wooncomfort
 • Gegarandeerde CO2-besparing
 • Jaarlijkse besparing tot 60% op gasverbruik verwarming
 • Jaarlijkse besparing op energiekosten, afhankelijk van de woonsituatie
 • Waardevermeerdering woning door hoger energielabel
 • Te combineren met alle bestaande cv-ketels, modulerend en aan/uit
 • Geen binnenunit, dus ruimtebesparend
 • Voorzien van slimme wifi-thermostaat, op afstand bedienbaar
 • Zeer energiezuinig door hoge COP-waarde

Atlantic Alfea Extensa

Voor een aangename temperatuur in huis en warm tapwater heeft u echt geen aardgas en vele kilowatts vermogen meer nodig. Het kan veel energiezuiniger en milieuvriendelijker met een Alfea lucht-water warmtepomp, want die haalt de warmte letterlijk uit de lucht. Zo bent u verzekerd van een gunstige EPC en optimaal comfort.

Coaxiale warmtewisselaar

Door de innovatieve warmtewisselaar, de slimme regeling en het geïntegreerd buffervat ontdooit de warmtepomp probleemloos, ook bij extreme weercondities. Dit maakt de elektrische bijverwarming en een extern buffervat overbodig. De coaxiale warmtewisselaar (16L) dient als buffer tijdens de ontdooicyclus en is zo ook beschermd tegen vervuiling van het systeem. Door het dubbele gebruik van de warmtewisselaar is een optimale warmte-uitwisseling verzekerd. De invertercompressor regelt rechtstreeks de watertemperatuur in functie van de gewenste kamertemperatuur, rekening houdend met de buitentemperatuur.

Bediening en beheer met je smartphone

Cozytouch is een applicatie waarmee u uw thermische comfort van overal kunt regelen, eenvoudig uw afwezigheden kunt beheren en uw verbruik kunt visualiseren. Simpel en intuïtief! Cozytouch is compatible met Alfea warmtepompen. Applicatie beschikbaar op ANDROID en APPLE.

Sterke energieprestataties

De Atlantic lucht-water warmtepompen blinken uit op het vlak van energierendement, met COP cijfers tot 4.52. Deze prestaties worden mede gerealiseerd door de doorontwikkelde DC Twin Rotary compressor, de geoptimaliseerde inverter techniek en de hoogrenderende warmtewisselaar.

Warmtecomfort gegarandeerd

De Alfea is ontwikkeld om koude winters te trotseren. Deze toestellen produceren moeiteloos warm water van 55 °C bij een buitentemperatuur van -20 °C, en ze doen dit zonder steunverwarming. Het type Excellia (hoog temperatuur) met extra vermogen garandeert zelfs water van 60°C, een watertemperatuur die standaard radiatoren nodig hebben om voldoende warmtecomfort bij koude buitentemperaturen te hebben.

Energiezuinige boilers voor sanitair warm water

De combinatie Alfea Extensa (AI) 8 met 300 liter boiler WAH300a biedt u in zijn klasse het hoogste tapwaterrendement van de markt, met maar liefst 2,68 (klasse 4).

Kenmerken:

 • Extra energiebesparing dankzij de dikke EPS isolatie
 • Boilervat uit RVS 1.4521 = lange levensduur en 10 jaar afbouwende garantie
 • Conische warmtewisselaar = lager elektrisch verbruik
 • Geschikt voor ringleidingtoepassing
 • Ingebouwde zonnewisselaar

Atlantic Alfea Excellia

De Atlantic Alfea Excellia lucht-water warmtepomp zorgt op een energiezuinige en milieuvriendelijke manier voor een aangename temperatuur en warm tapwater. Deze warmtepomp is uitermate geschikt voor grotere renovatie- of nieuwbouwwoningen.

Sterke energieprestataties
De Atlantic Alfea Excellia warmtepompen blinken uit op het vlak van energierendement. Deze prestaties worden mede gerealiseerd door de doorontwikkelde DC Twin Rotary compressor, de geoptimaliseerde inverter techniek en de hoogrenderende warmtewisselaar. De toestellen produceren moeiteloos warm water van 55°C en werken tot een buitentemperatuur van -20°C. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming. Dankzij de optionele koelingkit kan de warmtepomp ook gekoeld water van 10°C à 18°C afgeven aan LTV convectoren of aan het circuit van de vloerverwarming (max. 20 à 25W/m2).

Coaxiale warmtewisselaar
De unieke coaxiale warmtewisselaar maakt de warmtepomp zeer robuust en zorgt voor een constant hoog rendement gedurende de levensduur van het product. De warmtewisselaar met geïntegreerde buffer van 16 liter en de slimme regeling ontdooien de warmtepomp probleemloos, ook bij extreme weercondities. De coaxiale warmtewisselaar is ongevoelig voor vuil (vuil bezinkt in de buffer van de warmtewisselaar en kan worden afgetapt) wat het systeem efficiënt en betrouwbaar maakt. Ze doen dit zonder gebruik van het elektrisch element als steunverwarming. De geïntegreerde buffer zorgt er tevens voor dat de Alfea Excellia warmtepomp in veel gevallen zonder extern buffervat toegepast kan worden over de gehele levensduur van het product.

Bediening en beheer met smartphone
De Alfea-serie is voorzien van de nieuwste Atlantic bedieningsinterface Navistem 400S met zelf aanpasbare menu’s en een Easy Start functie voor een snelle configuratie. Daarnaast is er de Cozytouch applicatie, om via een smartphone het thermisch comfort in de woning te regelen, eenvoudig afwezigheden te beheren en het verbruik te visualiseren.

Tijdelijk € 600,- korting!
Tot 1 mei 2024 ontvang je bij elke Excellia warmtepomp maar liefst € 600,00 netto korting op factuur.

Kenmerken

 • Zeer energiezuinig
  • Coaxiale warmtewisselaar
  • Circulatiepomp klasse A
  • COP tot 4,30
 • Zonder glycol, buffervat, filterkraan en debietregelaar
 • Programma voor drogen van de vloer
 • Stooklijnregeling voor 1 tot 2 kringen
 • Buitenvoeler incl. (ruimtevoeler als optie)
 • 16 liter buffervat
 • Mono- en driefasig
 • Wandmodel uit te breiden met boiler voor sanitair warm water via optionele kit of geïntegreerde boiler van 190 liter (type Duo)
 • Koelingkit (optie)
 • Elektrische steunverwarming (optie)
 • Cozytouch compatibel
 • Verwarmingsvermogen 7/35°C: 10,80-15,17 kW
 • Energielabel CV bij 35°/55°: A++/A+