Waarom uw cv-ketel vervangen?

 

 

Is uw CV-ketel kapot of aan vervanging toe? Laat ons helpen met het vervangen van uw CV-ketel. Wij leveren en monteren een nieuwe hybride ready CV-ketel. Zo weet uw dat de nieuwe ketel gereed is voor de toekomst en weer zuinig en betrouwbaar is. Daarnaast kunt u denken aan een hybride oplossing en kiezen voor een ketel plus warmtepomp om zo tot wel 40% te besparen op uw gas kosten. Wij van CV pel zijn al jaren bezig met plaatsen van ketels en warmtepompen en onze service medwerkers kunnen u helpen bij storingen en onderhoud van de installatie.

 


 

Vaillant staat voor verantwoordelijkheid

 

Vaillant is internationaal marktleider op het gebied van verwarmings- en ventilatietechnologie. We hebben jarenlange ervaring in het ontwikkelen van energiezuinige en milieuvriendelijke verwarmingssystemen, en zetten ons in voor het verminderen van onze CO2-uitstoot en het beschermen van het milieu. Sinds 1874 is het ons doel om hoogwaardige producten, uitstekende service en betrouwbare oplossingen aan onze klanten te bieden. Door onze ruime ervaring en onze idealen op het gebied van duurzame en verantwoorde totaaloplossingen, vormen wij de toekomst van de verwarmingstechnologie.


Vaillant ecoTEC PLUS

Belangrijkste kenmerken

 

 • A+ label voor verwarming i.c.m. thermostaten vSMART, sensoHOME + buitenvoeler of de sensoCOMFORT regelaar
 • Baanbrekende technologie past zich aan verschillende gaskwaliteiten aan
 • Zeer stil met modulatie 1:9 en tot wel 1:12 op de ecoTEC exclusive
 • Doorontwikkeld op lang bewezen kwaliteit
 • Modern ontwerp en bedieningsconcept
 • Hybride ready: combineer de hr-ketel met een warmtepomp
 • Gemakkelijke inbedrijfstelling door installatie-assistent
 • Alle onderdelen zijn vanaf de voorzijde goed bereikbaar en eenvoudig losneembaar voor service en onderhoud
 • Hydraulisch uitbalanceren met app mogelijk op de ecoTEC exclusive
 • Miljoenen keren toegepast Vaillant RVS warmtewisselaar, voorzien van ontsteek-ionisatiepen met extreem lange levensduur
 • Beheer op afstand mogelijk met zeer eenvoudig aan te sluiten sensoNET communicatiemodule, waarmee u de consument direct op afstand kunt helpen en ook goed voorbereid bezoekt
 • Dit toestel is niet geschikt voor appartementen met een gezamelijk rookgaskanaal, dit door het ontbreken van een keerklep

 

Productinformatie

Slimme verwarmingssystemen zijn in opkomst. Naast hoge energiebesparingen wordt ook bedieningscomfort verwacht van een slim verwarmingssysteem. Dat is de reden dat wij onze nieuwe generatie hr-ketels en regelingen hebben ontwikkeld op basis van uw specifieke behoeften.

Zeer herkenbaar ontwerp en bedieningsconcept

Het begrijpen van onze verschillende producten is nog nooit zo intuïtief geweest: omdat we zowel het interfaceontwerp als het bedieningsconcept van onze nieuwe hr-ketels en thermostaten op elkaar hebben afgestemd. Het display met hoge resolutie biedt nu volledige tekst met zowel duidelijke bewoordingen als menustructuur voor intuïtieve en storingsvrije navigatie. Deze visuele en technische verbeteringen maken de installatie en service voor de installateur gemakkelijker dan ooit. Met de plug & play sensoNET gateway en sensoAPP kan de verwarmingsinstallatie ook onderweg bedient worden.

Hoog comfortniveau

De ecoTEC range is zeer zuinig met energielabel A+* voor verwarming en energielabel A voor warm tapwater. De ecoTEC exclusive CW5+ en de CW6 hebben zelfs een XXL tapprofiel voor tapwater, wat u extra veel warm water oplevert. Daarnaast levert de ecoTEC exclusive extra zuinig warm tapwater doordat de restwarmte wordt onttrokken uit de verbrandingsgassen.

*I.c.m. thermostaten: vSMART, sensoHOME + buitenvoeler of sensoCOMFORT regelaar. 

 

Vaillant ECOfit pro

 

Belangrijkste kenmerken

 

 • De warmtewisselaar is gemaakt van een zelfbeschermende zandgegoten aluminium legering, waardoor corrosie en vervuiling wordt geminimaliseerd.
 • De warmtewisselaar is snel te openen en makkelijk te reinigen met water, zonder gebruik van borstels. Een slim ontwerp verzekert foutloze montage van de pakking en een perfecte afdichting zonder gebruik van een momentsleutel.
 • Wij geven 10 jaar garantie op de warmtewisselaar, deze is voorzien van een onverslijtbare ontsteekpen.
 • Het hydroblok heeft duurtesten met drukken oplopend tot 30 bar doorstaan. Torsiekrachten tijdens de montage worden voorkomen door de verankering in de met glasvezel versterkte bodemplaat.
 • De veiligheidssifon is direct visueel te inspecteren, in een handomdraai te demonteren voor reiniging en door het unieke sluitmechanisme hoeft deze niet gevuld te worden.
 • Ideaal voor gestapelde bouw door de grote opvoerhoogte bij een high pressure systeem (50 mm RGA).
 • De ecoFIT pro heeft een zeer compact formaat (geschikt voor keukenopstelling) en is daardoor eenvoudig te plaatsen. Alle onderdelen zijn van de voorzijde bereikbaar en eenvoudig uitwisselbaar tijdens onderhoud.

 

 

Vaillant Pure

Belangrijkste kenmerken

 

 • Energielabel A op zowel tapwater als CV. Zeer laag energieverlies op stand by (<2W)
 • Deellast kan automatisch worden aangepast aan de installatie
 • Voorzien van een op tijd programmeerbare warmestartfunctie wat verspilling van tapwater voorkomt

 

Productinformatie

De ecoTEC pure is het nieuwe betrouwbare basistoestel van Vaillant. Efficiënt, betrouwbaar, eenvoudig te installeren en onderhouden. De ecoTEC pure is het meest compacte toestel met veilgheidssifon en (optioneel) geïntegreerd expansievat.

Met de opvolger van de ecoTEC classic heeft de installateur een nieuw modern basistoestel voor het segment waar de Vaillant-kwaliteit geleverd moet worden. Het toestel heeft zowel op tapwater als verwarming energielabel A en komt in versies op de markt in vermogens van 18, 23 en 28 kW met respectievelijk de tapwaterlabels CW 3, 4 en 5. Voor tapwater heeft het toestel een warmestartfunctie, die de wachttijd voor warm water vermindert.

De ecoTEC pure heeft een rvs warmtewisselaar en platenwisselaar die wereldwijd al 6 miljoen keer is toegepast. De warmtewisselaar corrodeert niet inwendig door condenswater. De ontsteekionisatiepen heeft een extreem lange levensduur. Het degelijke hydroblok is van metaal en composiet, en torsievrij verbonden met het metalen chassis.

De opbouw is volledig anders dan bij de ecoTEC classic. Zo is in het nieuwe toestel veel meer techniek geïntegreerd in het toestel en zijn de componenten beter bereikbaar voor onderhoud. De verticale aansluitingen en installatiecomponenten als overstortventiel, aftapkraan, rookgasadapter met meetpunten en automatische ontluchter zitten in het toestel, met optioneel een geïntegreerd expansievat. Nieuw is de veiligheidssifon, die voorkomt dat rookgassen via de sifon het toestel verlaten, ook al staat het sifon droog. De display is buitengewoon gebruiksvriendelijk en eenvoudig; de gebruiker en installateur kunnen in één oogopslag de belangrijkste instellingen aflezen en instellen. Bij ingebruikname start een installatie-assistent met automatische ontluchting, en instelling van taal, warmwatertemperatuur, warme start, maximale aanvoertemperatuur, deellast en telefoonnummer van de installateur. Het toestel is fabriek-af op 30 bar afgeperst.

 


Nefit Bosch Twee merken, één missie

 

Nefit Bosch staat voor zekerheid. Wij bieden betrouwbare, breed toepasbare, duurzame, energiebesparende oplossingen voor verwarming, koeling, warm water en energievoorziening. Ons streven is om altijd oplossingen van een consistent hoge kwaliteit te leveren, gekoppeld aan een hoog niveau van dienstverlening


Nefit 9000I Aquapower

Productinformatie

 

Superieur comfort

Als het gaat om een HR-ketel met warmwatervoorziening gaat er niets boven de Nefit 9000i AquaPower Plus. De overtreffende trap in warmwatercomfort. Intelligente techniek, iconisch design en innovatieve toepassingen van kwalitatief hoogwaardige materialen. Hierbij hebben we geen enkele concessie gedaan als het gaat om de ultieme beleving.

Kraan open en genieten!

Er staat volop warm water voor u klaar in de geïntegreerde, energiezuinige boiler. Tot 21 liter per minuut en extra warm: instelbaar tot 65°C. De Low Energy cv-pomp gebruikt tot 75% minder elektriciteit dan conventionele pompen. In combinatie met de Nefit Easy thermostaat haalt de 9000i zelfs een energie-efficiency label A+.

Krachtigste combitoestel in zijn soort

Nefit 9000i AquaPower Plus vertegenwoordigt niet alleen de top in warm water: ook qua verwarming haalt u met de 9000i AquaPower Plus het beste van het beste in huis. Met 30 of maar liefst 45 kW verwarmingsvermogen, is zelfs de grootste woning geen probleem voor dit unieke toestel.

 

Nefit Trendline

Productinformatie

 

De Nefit TrendLine II HRC 30 Combi is een combiketel die gemaakt is met het oog op de toekomst. Vooruitlopend op de strengere regelgeving voldoet de Nefit Trendline aan alle voorwaarden op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid. De vernieuwde High Speed warmtewisselaar is gemaakt met lastechnieken uit de ruimtevaart. Dit vergroot de precisie en verhoogt de productkwaliteit. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid, snelle reactie op warmtevraag en lange levensduur.

Met de modulerende A+ pomp, zijn Z-Stream platenwisselaar en zijn standby-verbruik van minder dan 1 watt, voldoet de Nefit TrendLine aan de hoogste eisen voor energiebesparing. Voorzien van een Multi-Gasblok die ook na installatie eenvoudig uit breiden is tot een duurzame hybride combinatie met bijvoorbeeld een Nefit warmtepomp. De vernieuwde intuïtieve software registreert het tappatroon van de gebruiker en optimaliseert de instellingen voor de warmwaterbereiding. Dit verlaagt het energiegebruik en verbetert de comfortbeleving.

De Nefit TrendLine HRC 30 Combi heeft een warmtecapaciteit van 5,3 - 29,5 kW en warm water comfort CW5.

 

Nefit Prolin NXT

Productinformatie

De Nefit Proline NxT HRC 30/ CW5 met A-Label pomp is een doordachte combiketel met een zeer compact formaat. Doordat dit toestel zeer licht is, kan hij vrijwel overal geplaatst worden.

De betrouwbaarheid in veiligheid en bedrijfszekerheid vertaald zich in het Nefit ProActive Plus Concept. Enkele belangrijke kenmerken van dit concept zijn; extra beveiliging tegen oververhitting door dubbele branderpakking en -beveiligingsthermostaat, optimale afscherming van de branderautomaat, optimale verbranding door de slimme gasluchteenheid. In combinatie met een garantie van 10 jaar op de RVS warmtewisselaar en 2 jaar op onderdelen, bent u verzekerd van een degelijk toestel.

De Nefit Proline HRC 30/ CW5 heeft een warmtecapaciteit van 5,3 - 28,5 kW en warm water comfort CW5.


Intergas voor elke situatie een passende warmteoplossing

 

Al meer dan 50 jaar richt Intergas zich op het perfectioneren van verwarmingssystemen. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot marktleider op het gebied van de ontwikkeling van hoog rendement cv-ketels. Die status verplicht ons om ook in energietransitie oplossingen te bedenken en te ontwikkelen die voldoen aan de vraag naar comfortabele warmte.

 

 


Intergas Extreme

Productinformatie

 

Extreem hoog rendement op warmwater

In de XTREME van Intergas gaan prestaties, intuïtieve bediening, een eigentijds design en een extreem hoog rendement op warmwater hand in hand.

De Intergas Xtreme maakt gebruik van het beproefde concept van de dubbele aluminium twee-in-een warmtewisselaar. Het gepatenteerde Intergas ontwerp, met twee gescheiden koperen circuits, zorgt voor optimale warmteoverdracht en minimaal warmteverlies. Het CV-water en het koude tapwater stromen rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut.

Naast deze beproefde wisselaar wordt in de Intergas Xtreme gebruik gemaakt van een 2e warmtewisselaar (warmte terugwin unit). Deze 2e warmtewisselaar is geïntegreerd in de rookgasafvoer van het toestel waarmee de verbrandingsgassen nog verder afgekoeld worden. Tevens wordt de restwarmte van de rookgassen tijdens CV-gebruik benut om het tapwater voor te verwarmen. Hierdoor is er minder energie nodig om het water op temperatuur te brengen. Door toepassing van deze technologie wordt een extreem hoog rendement behaald. De Xtreme wordt niet voor niets de Xtreme genoemd, al vanaf een Q brutotap van 9.000 MJ/jaar en bruto-warmtebehoefte van 19.000 MJ/jaar voor verwarming bereikt het toestel zijn maximale rendement en mag gerekend worden met een jaartaprendement EPN van 1,15. De ketel kan worden toegepast op een rookgaskanaal waar meerdere ketels op aangesloten zijn (hoogbouw). Doordat in deze ketel de rookgasklep is ingebouwd, kan het aangesloten worden op een gemeenschappelijk rookgasafvoersysteem.

 

Intergas HReco

Belangrijkste kenmerken

 

 

 • Deze HR CV-ketel is geschikt voor een hybride oplossing in combinatie met een warmtepomp

 

 • Toestel met excentrische rookgasafvoer en rookgasklep
 • Hoog rendement met maximale CO₂-reductie
 • Opgebouwd uit duurzame materialen
 • Overal te plaatsen door fluisterstille werking
 • Standaard voorzien van RF-module voor draadloze thermostaten
 • Zeer zuinige A-label pomp
 • 15 liter warm water (40°C) per minuut
 • Warmtecapaciteit van 7,8 - 27,1 kW

 

Productinformatie

De Intergas Kombi-Kompakt HReco 36 Combi is de doorontwikkelde combiketel uit de Kombi-Kompakt serie van Intergas. De HReco is opgebouwd uit uitsluitend hoogstaande, op zuinigheid en duurzaamheid geselecteerde onderdelen. Dit levert een grote energiebesparing op. Met de zeer zuinige A-label pomp bent u verzekerd van een duurzaam toestel. De uitstoot van CO₂ wordt sterk verminderd, wat het milieu ten goede komt. De Intergas HReco haalt het hoogste rendement en is zowel ecologisch als economisch verantwoord.

De ketel kan worden toegepast op een rookgaskanaal waar meerdere ketels op aangesloten zijn (hoogbouw). Doordat in deze ketel de rookgasklep is ingebouwd, kan het aangesloten worden op een gemeenschappelijk rookgasafvoersysteem.De Intergas Kombi-Kompakt HReco 36 Combi heeft een warmtecapaciteit van 7,8 - 27,1 kW en warm water comfort CW5.

 

Intergas HRE

Belangrijkste kenmerken

 

 

 • Deze HR CV-ketel is geschikt voor een hybride oplossing in combinatie met een warmtepomp

 

 • Eenvoudig in gebruik en onderhoudsvriendelijk
 • Compacte afmetingen, overal te installeren
 • Zuiniger stoken door innovatieve techniek
 • 15 liter warm water (40°C) per minuut
 • Warmtecapaciteit van 7,8 - 42,2 kW
 • 15 jaar garantie op de warmtewisselaar
 • A-Label pomp

 

Productinformatie

De Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/48 Combi is een betrouwbare combiketel die dankzij zijn innovatieve warmtewisselaar en rookgasaansluiting, optimaal rendement heeft. Het cv-water stroomt rechtstreeks door de warmtewisselaar, zodat de rookgassen maximaal afkoelen en de condensatiewarmte optimaal wordt benut. Dit toestel is voorzien van een traploos modulerende regeling, die ervoor zorgt dat het vermogen van de ketel automatisch wordt aangepast aan de warmtebehoefte. Zo stookt u dus zuiniger en efficiënter.

Door het toepassen van een A-label pomp, welke het opgewarmde water door de cv-installatie circuleert, wordt de energiezuinigheid nóg verder verhoogd. Elke keer als er gebruik wordt gemaakt van de verwarming wordt hiervan geprofiteerd, bovendien levert dit een substantiële bijdrage aan het sparen van het milieu.

Kenmerkend voor de Intergas HRE is de gepatenteerde warmtewisselaar met gescheiden kopercircuits. Tapwater wordt hier rechtstreeks in de warmtewisselaar verwarmd. Dit zorgt ervoor dat er minder onderdelen nodig zijn, waaronder een storingsgevoelige driewegklep. De betrouwbaarheid van het hart van de ketel, wordt bevestigd door de garantie van 15 jaar op de warmtewisselaar. Hiernaast heeft u ook 2 jaar garantie op onderdelen.

De Intergas Kombi-Kompakt HRE 36/48 Combi heeft een warmtecapaciteit van 7,8 - 42,2 kW en warm water comfort CW5.