Diensten

CV Installaties
Uw CV installatie is een belangrijk onderdeel van uw huis. En dat weten wij als geen ander. Het is daarom erg belangrijk om de juiste installatie te kiezen welke afstemt op uw behoeften. Wij adviseren u graag hierin. Wij werken met gerenommeerde merken zoals Nefit, Vaillant en Intergas. Daarnaast kunnen wij uw woning voorzien van vloerverwarming of mooie design radiatoren.

Ook kunnen wij uw bestaande installatie in onderhoud voeren. Dat kan op afspraak, maar ook in onderhoudsovereenkomst. Zo bent u er van verzekerd dat wij jaarlijks op vaste momenten uw ketel onderhouden.

 

Camera-inspectie
Om grote problemen voor te zijn, zoals koolstofmonoxide vergiftiging of verstoppingen, maken wij gebruik van professionele camera apparatuur om inzichtelijk te krijgen hoe de luchtwegen van uw huis of bedrijfspand er aan toe zijn. Eventueel kunnen wij dit meenemen in een onderhoudsovereenkomst. Zo bent u er altijd zeker van dat u veilig gebruik kan maken van uw CV installatie.

 

Sanitair
Wij hebben ruime ervaring in het renoveren, het plaatsen en het onderhouden van uw sanitaire voorzieningen en brengen daar graag een advies over uit. Daarnaast kunnen wij u helpen bij onvoorziene storingen en verstoppingen.